Hei, etsimme laumamme vahvistukseksi kehittäjää, joka on ylpeä työnsä jäljestä ja lopputuloksesta.

 

Lupaamme, että Wunderdogilla tulet kehittymään niin ohjelmoijana kuin ihmisenä. Olemme omalla porukalla rakentaneet yrityksellemme kulttuurilupauksen, johon kiteytyy arvomme. Annamme tilaa erilaisille persoonille ja työtavoille sekä kannustamme kokeilemaan asioita rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Projektit tehdään usein asiakkaan tiloissa, mutta meille ehdottoman tärkeää on yhteenkuuluvuus. Siksi työskentelemme joka perjantai omalla toimistollamme. Jaamme yrityksen tiedot avoimesti koko porukalle ja vastuuta meillä jaetaan kaikille. Mietimme yrityksen kehityssuuntaa koko porukan voimin ja haluamme luoda firmastamme paikan, johon on aina siistiä tulla.

Käytämme Wunderdogilla moderneimpia teknologioita ja kokeilemme ratkaisuissa uusia työkaluja. Tänä vuonna meillä on startannut useampi React ja React Native –projekti ja myyntitykkimme haalivat näitä kokoajan lisää. Funktionaaliset kielet ovat suosiossamme. Yleisimpiä käytettyjä kieliä projekteissa ovat JavaScript, Java, Scala ja Clojure. Projekteja meiltä löytyy isoista kansainvälisistä pelureista kotimaisiin start-uppeihin. Haluamme olla mukana luomassa digitaalisten innovaatioiden avulla parempaa maailmaa. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan siihen, missä projekteissa pääset itse parhaiten loistamaan.

Oletko sinä uusi Ihmekoira? Tule juttelemaan kanssamme lisää.

Lähetä CV ja hakemuksesi 31.1.2017 mennessä osoitteeseen [email protected].

Katso myös muut avoimet paikkamme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen [email protected]